Profiel


Spaans Watermanagement is een klein advies- en ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in waterbeheersing, geotechniek en infrastructuur. Wij werken aan duurzame oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland door disciplines op het gebied van water, geotechniek en milieu te bundelen. Wij staan bekend om onze praktische en resultaatgerichte wijze van werken. Een advies van Spaans Watermanagement is altijd een compleet hoogwaardig advies dat het hele traject omvat: van indicatief ontwerp in de voorontwerpfase tot geotechnische begeleiding in de bouwfase.

ir. Piet-Hein Spaans (1971) heeft een Master-titel behaald in de Civiele Techniek aan de Technische Universiteit van Delft en heeft zich gespecialiseerd in watermanagement. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van waterbeheersing, waterzuivering, geohydrologie, procesverbetering, geotechniek en wiskundige modellen.

Bij bedrijven als Waterleidingbedrijf Amsterdam en VITO te België is meerdere jaren ervaring opgedaan op het gebied van waterzuivering. Tevens is meerdere jaren ervaring opgedaan als projectleider bij het technisch adviesbureau van de Koninklijke BAM groep op het gebied van watermanagement en geotechniek.